Jdi na obsah Jdi na menu
 


The 100

1.Řada 

Seriál je zasazen do doby 97 let po zničující nukleární válce, která vyhladila skoro veškerý život na Zemi. Jediní známí přeživší žili ve dvanácti vesmírných stanicích obíhajících okolo Země. Tyto vesmírné stanice navzájem spolupracovaly a utvořily jednu obrovskou vesmírnou stanici s názvem „Archa“, kde žije zhruba 2400 lidí pod vedením kancléře Jahy. Zdroje jsou omezeny a všechny přestupky – nezávisle na míře – jsou trestány smrtí. Jedinou výjimkou jsou osoby mladší 18 let.

dál už prozrazovat nebudu
2.Řada
Ve druhé řadě je 48 lidí zajato a odvedeno do Mount Weather. Později se ukazuje, že Horští lidé používají transfuzi krve ze Zemšťanů jako léčbu proti radiaci. Obyvatelé Archy mezitím úspěšně přistanou na Zemi, na oblasti přistání založí osadu s názvem Camp Jaha, a začínají se spolčovat se Zemšťany, aby zachránili své lidi z Mount Weather.
3.Řada
Ve třetí řadě je v Camp Jaha zvolen nový kancléř – je jím Pike, který dříve býval učitelem a mentorem, a po uvedení do funkce se pustí do války se Zemšťany. Krátce nato se do Arkadie i do Polisu  dostane ve formě čipů umělá inteligence A.L.I.E., která před 97 lety rozpoutala nukleární apokalypsu, a brzy kontroluje skoro všechny Zemšťany a obyvatele Arkadie. Ve finále této řady se sice Clarke podaří A.L.I.E. zničit, ale díky ní zjišťuje, že se stovky nukleárních reaktorů začínají tavit a Země bude opět neobyvatelná.
 
Herci:
the-100-1.jpg
DALŠÍ SÉRIE UŽ TU PSÁT NEBUDU angel